Husk tippekonkurransen

56431475-300x274Vi minner om supporterklubbens tippekonkurranse for våren 2015. Lever allerede nå, sånn at du ikke glemmer det ut! Absolutt siste frist for å levere er søndag 1. mars kl. 13.00.

Supporterklubben arrangerer også denne våren sin tradisjonsrike tippekonkurranse der du skal tippe rett markering i tolv City-kamper. De fire beste tipperne får tur til England i premie, med både hotell, fly og kampbillett inkludert. Underveis i konkurransen legges det kort tid etter kampslutt ut oppdatert stilling, der du selv kan følge med på hvordan du ligger i kampen mot de andre tipperne.

Du trenger ikke være medlem av supporterklubben for å delta, så det er fullt mulig å invitere andre til å delta. Det koster 100 kr pr. rekke en leverer, og ved å delta får du ikke bare muligheten til å vinne fotballtur til Manchester, men er også med på å støtte driften av supporterklubben. Vi oppfordrer dermed flest mulig til å delta i konkurransen.

Klikk her for å levere din kupong/dine kuponger (du kan selvsagt delta med flere rekker om du ønsker det), eller se øverst til høyre. Det er også her oppdatert stilling legges ut etter hvert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.