Jovetic rystet over å bli utelatt

461273120Stevan Jovetic uttaler nå at han er rystet over å bli utelatt av Citys Champions League-tropp, og vil til sommeren vurdere om han ønsker å bli i City.

Det er Manchester Evening News som viderebringer nyheten fra Sunday Mirror om at Jovetic føler Pellegrinis beslutning om ikke å inkludere montegrineren i troppen til Champions League-kampene mot Barcelona har «drept» ham.

«Jeg fortjener å spille i Champions League,» kunne Jovetic fortelle. «Mangeren har drept meg ved å gjøre slik som han gjorde. Jeg føler jeg fortjener plassen i troppen, og flere andre har fortalt meg det samme. Folk har fortalt meg at jeg er en god spiller, men det er tydelig at manageren ikke mener det samme. Jeg er fortsatt veldig skuffet. Jeg syns ikke det var noen god beslutning – og ikke den riktige.»

«Jeg vet at jeg fortjener å være i troppen. Jeg fortalte manageren det, men han ville ikke høre på meg. Jeg kom her for å spille Champions League-fotball. Jeg har gått rundt hele uka og tenkt på dette nå, og jeg vet at det kommer til å bli veldig vanskelig for meg når laget spillet mot Barcelona. Jeg syns jeg hjalp laget til å gå videre fra gruppespillet, og jeg er veldig misfornøyd med å bli utelatt.»

«Jeg syns jeg har gjort det veldig bra hver eneste gang jeg har fått spille denne sesongen. Jeg har scoret fem mål i Premier League selv om jeg ikke har så mange minutter på banen. Jeg vet at det er mange skuffelser i fotballen, men jeg lider virkelig nå. Jeg skjønner selvsagt har troppen har blitt innskrenket, men det var noe klubben visste på begynnelsen av sesongen. Jeg føler ikke at jeg har fått en real sjanse. Greit nok, jeg har vært skadet, men det har også andre spillere.»

Jovetic’ krasse uttalelser og direkte kritikk av Manuel Pellegrini får mange til å spekulere i om hans dager i City kan være talte. En retur til Italia kan virke sannsynlig, og Jovetic forteller selv at han ikke har bestemt seg for hva han vil videre. «Jeg har ikke gjort meg noen beslutning om framtida ennå. Jeg vil vente til sommeren og se. Men manageren har valgt andre spillere foran meg, og kanskje det er et signal på hva det er han ønsker. Det er vanskelig å holde seg fokusert når noe slikt som dette skjer, men jeg er profesjonell og jeg ønsker å fortsette å bidra resten av sesongen. Dette er en vanskelig tid for meg, men jeg vil fortsette å jobbe hardt og være en del av laget».

10 svar

 1. Ronny Solberg på Facebook sier:

  Han har sett noe eg ikke har sett i allefall. For etter min mening har han ikke vert god så langt i år.

 2. Rashid Ahmed på Facebook sier:

  Jovetic Agurero og Bony!

 3. Imad Ziani på Facebook sier:

  uansett hvordan en vrir på det så er han bedre enn Dzeko så jeg skjønner ikke valget.

 4. Han har et utrolig potensiale, men dessverre har mye skader de siste to sesongene ødelagt mye. Holder han seg derimot skadefri, har jeg stor tro på at han kan bli en klassespiller. At han blir utelatt er helt ok. Vi har begrensninger på troppen, og da er det fornuftig å droppe en spiller som er såpass usikker med tanke på skader.

 5. Skadeforfulgt siden han kom til klubben, kommer nok til å slite med muskelstrekkene resten av karrieren, så her gjelder det å prøveå få solgt for en ok sum til sommeren.

 6. John Cato Thorkildsen sier:

  Forstår egentlig ikke at så godt betalte spillere kan være så smålige å syte over å bli utelatt fra mest sannsynlig 2 hele kamper?
  Er man profesjonell så biter man det i seg og gir alt for å vinne plassen tilbake, ikke i CL hehe men i PL.
  Vil han spille for City fremover så gjør han jobben sin og kanskje litt til.
  Det han selv sier tyder jo på dette, så får vi håpe på en fantastisk vår for Jovetic.
  Han er en sympatisk fyr og en god spiller.

  Blir litt vel blåst opp denne saken, og media gjør alt de kan for å skape misnøye i et City lag som virker veldig harmonisk. Lite man hører om intern uro i forhold til tidligere.

 7. Svein Ottar Myrvågnes sier:

  Helt enig med deg John Cato. Dette samsvarer med mine inntrykk også.

 8. Yngve Deila sier:

  Snakk om å synes synd på seg selv da.Jobb enda hardere så er du kanskje med senere Jovetic.

 9. Per Arve Stenødegård sier:

  Helt enig

 10. Kai Karlsen sier:

  Jovetic har enormt potensiale, ser det på flikkene og fintene. Vurderer han bedre en Dzeko

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *