Scott Sinclair lånes ut

452469296Scott Sinclair lånes ut til Aston Villa for resten av sesongen.

25 år gamle Sinclair har mildt sagt ikke vært noen særlig suksess etter at han i 2012 ble hentet fra Swansea for £7 millioner. Kun 19 opptredener har det blitt i den lyseblå City-drakta siden den gang, mange av dem bare noen få minutter. Sinclair var hele forrige sesong utlånt til West Bromwich, men slet også der med å få spilletid på førstelaget, og det ble for det meste spill på West Bromwichs reservelag. Etter returen til City har det også blitt lite med spilletid, med bare noen få innhopp på noen få minutter.

Nå lånes altså Sinclair ut til Aston Villa for resten av sesongen, og skal forsøke å hjelpe laget som ligger langt nede på Premier League-tabellen.

3 svar

  1. Knut Hagen på Facebook sier:

    Geir Midtbu

  2. Geir Midtbu på Facebook sier:

    Var en gang i tiden et bra prospekt… tror selvtilliten gikk på en kolossal knekk i city siden han bare har startet fire kamper… på tur mot nye høyder nå i en mer sosial og jordnær klubb 🙂 kjøper han til sommern 🙂

  3. Yngve Deila sier:

    Så City er ikke en sosial og jordnær klubb altså.??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *