Seier over Hamburg i Al Ain

abu dhabi announcementCity slo Hamburg 2-0 i en treningskamp i De forente arabiske emirater.

City-spillerne har tatt seg en pause fra det hektiske kampprogrammet i England og det ustoppelige Manchester-regnet og i stedet reist til Abu Dhabi i De forente arabiske emirater for å slikke litt sol, trene i litt varmere omgivelser … og samtidig spille en treningskamp mot Hamburg i Al Ain.

Den ble vunnet med 2-0, etter en målløs førsteomgang med få målsjanser. Det skulle imidlertid bare gå fem minutter av den andre omgangen før Stevan Jovetic ga City ledelsen etter et framspill av George Evans. Alene med keeper skjøt Jovetic rett på Hamburgs sisteskanse, men ballen gikk via kroppen hans og i mål.

I det 73. minutt doblet Edin Dzeko Citys ledelse, etter godt forarbeid av James Milner. Dermed endte den lite betydningsfulle kampen med 2-0 til City.

Både Frank Lampard og Thierry Ambrose måtte byttes ut på grunn av skader, og spørsmålet er selvsagt hvor lurt det var å reise til De forente arabiske emirater midt i sesongen for å spille en treningskamp.

Nå blir neste gjøremål for City å sette seg på flyet tilbake til Manchester og gjøre seg klar til den langt viktigere kampen som spilles hjemme på Eastlands på lørdag, mot Middlesbrough i FA-cupens fjerde runde.

Fakta fra dagens kamp:

Manchester City – Hamburg 2-0
Mål: Jovetic (50), Dzeko (73)

City: Caballero, Sagna, Boyata, Mangala, Kolarov (Clichy 77), Fernando (Ambrose 46 (Navas 56)), Lampard (Sinclair 20), Milner (Demichelis 77), Barker (Evans 46), Jovetic (Agüero 65), Dzeko

Gult kort: Mangala

3 svar

 1. Tor-Andre Lie på Facebook sier:

  Ikke akkurat verdt turen om vi mister Lampard samtidig som Toure er i Afrika :/

 2. Arild Kvalvåg på Facebook sier:

  Dårlig trend for Pelle og få skader på viktige spillere i enkle/ubetydelige kamper.

 3. Jan Havnen sier:

  Pliktkamp ?
  Mest egnet til å irritere seg over egentlig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.