Pellegrini er månedens manager

Barclays-MOTMManuel Pellegrini er kåret til månedens manager i Premier League for desember.

Det er tredje gang at Pellegrini vinner denne kåringen – på bare 18 måneder. Pellegrini og hans City greide fem seirer på rad i løpet av desember, før det ble stopp hjemme mot Burnley 28. desember da City bare greide uavgjort. I tillegg til prestasjonene i Premier League, ble det også en knallsterk borteseier over Roma i Champions League, som sendte de lyseblå videre til sluttspillet.

De to andre gangene Pellegrini har vunnet prisen var i desember 2013 og januar 2014.

Når det gjelder beste City-spiller i desember (Etihad Airways Player of the Month), gikk denne prisen til David Silva, som av City-fansen ble stemt fram som den spilleren i klubben som leverte best prestasjoner på banen i 2014s siste måned.

3 svar

 1. Arne Persson sier:

  Gratulerer

 2. Rashid Ahmed på Facebook sier:

  Gratulerer «onkel» Pellegrini.

 3. Arne Solheim sier:

  Gratulere Pellemann

  MEN..
  Ofte taper et lag etter en sånn utnevnelse
  Får ikke håpe det slår til denne gangen..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.