Rusnak til Groningen

PA_SOCCER-Man-City-U21-1539109_6698840Albert Rusnak har forlatt City og signert på permanent basis for nederlandske Groningen.

Den slovakiske midtbanespilleren, som har rukket å fylle 20 år, har i det siste halve året vært på utlån til Cambuur i Nederland. Nå er det imidlertid en annen nederlandsk klubb som har sikret seg hans tjenester, nemlig Groningen. I motsetning til Cambuur, har imidlertid Groningen blitt enige med City om en permanent overgang. Transfermarkt.co.uk anslår overgangen til å være verdt ca. en halv million pund.

Rusnak har gått gradene i City-akademiet, men har de siste par årene stort sett vært utlånt, først til Oldham, så til Birmingham, og nå altså til Cambuur. Der har han imponert og blant annet scoret fire mål.

City la i dag ut denne Twitter-meldingen: «EDS NEWS: Albert Rusnak has signed for Dutch side FC Groningen. Everyone at #mcfc wishes him all the best in his future career.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.