Lampard blir ut sesongen

Lampard and PabloBare et par timer før 2015 er her bekrefter Manchester City at Frank Lampards lånekontrakt forlenges og at han blir i Manchester ut sesongen.

36 år gamle Lampard har blitt en stor suksess i City-drakta, etter at han kom på lån fra Citys søsterklubb New York City i påvente av at klubben skal gå inn i den amerikanske fotballserien. Opprinnelig skulle låneoppholdet bare vare ut 2014, men nå bekrefter altså City at Lampard i stedet blir i Manchester ut den engelske fotballsesongen 2014/15.

Dette gjør at Lampard både kan delta i hjemlig liga og cup, i tillegg til i Champions League.

Lampard har så langt notert seg med seks scoringer for City, der fire av dem er i ligaen. Hjemme mot Chelsea i september reddet han ett poeng mot gamleklubben med en scoring fem minutter før ordinær tid var ute, og borte mot Leicester i midten av desember ble han matchvinner med kampens eneste scoring. Manuel Pelegrini håper altså nå på at Lampard kan være med på å sikre flere poeng for City fram mot sesongslutt.

3 svar

  1. Hassan sier:

    Herlig

  2. Per Arve Stenødegård sier:

    Kan bli forskjellen på gull eller gråstein ja 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.