Sju Manchester-turer deles ut

56431475Supporterklubbens tippekonkurranse for høsten 2014 er over og hele sju glade vinnere kan se fram til fotballtur til Manchester.

Normalt sett er det bare fire personer som vinner tur til England med kampbillett, fly og hotell inkludert, men konkurransen denne gangen i supporterklubbens tradisjonsrike tippekonkurranse ble rekordjevn og det var lite som skilte de beste fra de nest beste.

Konkurransen gikk som vanlig ut på å tippe rett markering i tolv City-kamper, fordelt ut over høsten, og det har på ManchesterCity.no vært mulig å følge med underveis på hvordan en har plassert seg på resultatlista og hvor mange rette en har fått. En del «bankere» gikk inn, etter hvert som City har fått dreis på spillet i løpet av høsten, men en del overraskelser på kupongen ble det. Få hadde tippet tap for West Ham, ikke så mange hadde uavgjort mot Queens Park Rangers, og nesten ingen hadde sett for seg at City ikke skulle greie å slå Burnley på hjemmebane i den siste kampen på høstens kupong.

Konkurransen var så jevn at før siste kamp mot Burnley var det hele 70 personer som alle hadde ni rette, og det var umulig å si hvem som kom til å stikke av med seieren. Bare to av de 70 hadde tippet uavgjort mellom City og Burnley, og de var altså de eneste som greide å komme opp på ti rette i konkurransen. Aller øverst kom Roy Sørdahl, som hadde tippet at City kom til å score 28 mål, ett mer enn det fasiten viste. På andreplass kom Trond Hagen, som hadde måltips på 29. Både Roy og Trond får utbetalt 5000 kroner slik at de selv kan ordne med bestilling av fly og ønsket hotell til den kampen de ønsker å reise på.

Bak de to øverste plassene var det hele 69 personer som hadde ni rette, og da er det altså måltipset på antall City-mål i de tolv kampene som blir avgjørende for hvem som får æren av å havne på tredjeplass. Fem personer hadde tippet rett antall City-mål (27), og disse fem deler altså tredjeplassen. Dette er: Geir Edvard Amundsen, Arve Stene, Line Solheim, Erik Borse og Erik Faye Ree. Disse sponses med 4000 kroner hver, som rekker til en «økonomitur» til Manchester. Som nevnt tidligere er det normalt sett bare fire Manchester-turer i premiepotten, men i og med at så mange delte tredjeplassen denne gangen, deles det ut hele sju turer.

Deltakelsen denne gangen var omtrent på samme nivå som i vår, men en god del lavere i forhold til forrige høst. Totalt ble det levert inn 352 rekker, noe som er 50 færre enn høsten 2013. Med så mange premier blir heller ikke overskuddet så stort, så vi satser på at det tar seg opp til våren igjen, og at så mange som mulig vil være med å støtte driften av supporterklubben.

Topp 20 (Antall City-mål 27):

1. plass: Roy Sørdahl (10 rette – 28 mål)
2. plass: Trond Hagen (10 rette – 29 mål)
3. plass: Geir Edvard Amundsen (9 rette – 27 mål)
3. plass: Arve Stene (9 rette – 27 mål)
3. plass: Line Solheim (9 rette – 27 mål)
3. plass: Erik Borse (9 rette – 27 mål)
3. plass: Erik Faye Ree (9 rette – 27 mål)
——————————————————-
8. plass: Hans Malmström (9 rette – 28 mål)
8. plass: Einar Barth (9 rette – 28 mål)
8. plass: Didrik Vaaga (9 rette – 28 mål)
8. plass: Steinar Sel (9 rette – 28 mål)
8. plass: Bjarne Jensen (9 rette – 28 mål)
8. plass: Arne Solheim (9 rette – 28 mål)
8. plass: Sveinung Myhre (9 rette – 28 mål)
8. plass: Yngvar Dyvi (9 rette – 28 mål)
8. plass: Kjetil Sirevaag (9 rette – 28 mål)
17. plass: Solbjørg Rønning Åsen (9 rette – 26 mål)
17. plass: Terje Auranaune (9 rette – 26 mål)
19. plass: Morten Engebretsen (9 rette – 29 mål)
19. plass: Stein Sørensen (9 rette – 29 mål)
19. plass: Geir Martinsen (9 rette – 29 mål)

Alle rekker og fullstendig resultatliste kan lastes ned her.

2 svar

  1. Svein Ottar Myrvågnes sier:

    Gratulerer så mye til verdige vinnere.

  2. Arne Solheim sier:

    Takk for det. :o)
    Må ta litt av æren for kona sin gevinst siden det var jeg som tippet.. ;0)

    GODT NYTT ÅR TIL ALLE

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.