Joe Hart undertegnet ny kontrakt

JS52933842Joe Hart har skrevet under en ny langtidskontrakt med Manchester City og bundet seg til klubben fram til sommeren 2019!

27-åringen, som har har skrevet under for fem nye år, har vært i storform den siste tida for City, og det har lenge versert rykter om at han kom til å skrive under en ny kontrakt med City.

«Jeg er veldig glad,» kunne Hart fortelle Citys offisielle hjemmeside. «Jeg har vært her lenge, og jeg vil at det skal fortsette slik. Den nye avtalen gjør at jeg kan bli her lenger. Klubben gjør fantastiske ting for tida, vi skaper historie, og det har jeg lyst til å fortsette med. Det var aldri noe spørsmål om jeg kom til å bli her eller ikke. Jeg har elsket hvert eneste øyeblikk siden jeg kom hit. Klubben vokser og jeg er veldig heldig som får lov til å være med på den reisen.»

«Jeg ønsker bare å fortsette med å vinne med laget og fortsette å utvikle meg. Flere av guttene har signert nye langtidskontrakter, og vi bygger en stall. En god del av oss har vært her lenge nå. Vi nyter det å bygge en vinnermentalitet, i tillegg til det at klubben vokser rundt oss. Vi er nødt til å vokse sammen med den.»

City har selvsagt ikke gått ut med hva som blir Harts nye ukelønn, men en rekke aviser skriver at keeperen fra nå av vil bli betalt 120 000 pund per uke. I tillegg skrives det at City også ønsker at James Milner skal signere en ny langtidskontrakt.

Hart kom fra Shrewsbury i 2006 og har så langt 276 kamper som sisteskanse for City.

 

3 svar

  1. Brynjulv Eika sier:

    Måtte jo skje. Men kjennest likevel jævlig bra!

  2. Yngve Deila sier:

    Dette har jeg ventet på, er så glad at Joe Hart er med oss i fem år til.

  3. Svein Ottar Myrvågnes sier:

    tusen takk..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.