Som i fjor – Barcelona i åttendedelsfinalen

web-sergio-tackle-with-messi-PA-19277611City har enda en gang trukket Barcelona i åttendedelsfinalen i Champions League.

Det ble mye likt i gruppespillet i Champions League som forrige sesong. Også denne sesongen trakk City Bayern München og CSKA Moskva, og måtte dermed ta turen til de samme byene og stadioene de gjorde forrige Champions League-sesong. Den eneste forskjellen på gruppa var at Roma var kommet inn i stedet for Viktoria Plzen.

Som i forrige sesong havnet City på andreplass i gruppa, denne gangen etter et utrolig comeback i de to siste kampene som begge endte med seier. I fjor trakk City det spanske mesterlaget Barcelona i åttendedelsfinalen, og da åttendedelsfinalene til denne sesongens Chamoions League ble trukket i dag klokka 12 i Nyon, skulle Citys direktører som var tilstede i salen oppleve et nytt déjà vu: nok en gang skal City møte Barcelona når 16 lag gjenstår i Europas gjeveste klubbturnering.

I fjor tapte City 0-2 på hjemmebane mot spanjolene, før det ble tap 1-2 borte på Camp Nou. Selv om City altså har trukket meget tøff motstand, blir det likevel mulighet til å hevne sammenlagttapet på 1-4 fra i fjor når Champions League sparkes i gang igjen i februar.

Datoer for når kampene skal spilles er ikke bekreftet ennå.

17 svar

 1. Jan Henning Andersen sier:

  Fantastisk trekning, tid for revansj ! City vil aldri få en lett vei mot å heve CL trofèet.

 2. Bård Karlsen sier:

  Typisk oss, begynner å tro på konspirasjonsteoriene om «trekning»..
  PS: Nå gjenstår det 16, ikke 32 lag…

 3. Tommy Kvarsvik sier:

  Opps. Rettet.

 4. Arne Persson sier:

  Da håper jeg Pellegrini velger en annen tilnærming til kampen enn den han valgte i fjor! City spilte fantastisk angrepsfotball i PL, mot Barca valgte han en defensiv og forsiktig stil. Barca har et middelmådig forsvar og en midtbane som ikke er i nærheten av hva den var. Angrepsrekka er sjuk! City må derfor stå høyt og angripe med stor aggressivitet. Så får vi håpe av vi scorer flere mål enn Messi, Suarez og Neymar.

 5. Synst vi burde angripe denne kampen likt som roma kampen, der vi spela med spellara som ofra seg for laget og isolera midtbana (fernandinho og fernando)

 6. Tor Sønsteby sier:

  Info om billetter til hjemmekampen:
  Alle som er medlemmer kan søke til hjemmekampen som spilles tirsdag 24. februar (HUsk at du også kan få med Newcastle hjemme helges før, sannsynligvis lørdag tidlig 12.45 eller 15.00 avspark, helt uforståelig om denne spille søndag ??!

  Info om billetter til bortekampen mot Barca.
  I fjor fikk vi 16 billetter til bortekampen mot Barca. – Vi har selv rettigheter på 5 billetter takket være våre sesongkort og lojalitetspoengene disse har, -i tillegg klarte Alan Potter å kjøpe ekstra etterhvert som våre sesongkort kvalifiserte på lojalitetspoeng. – Jeg vil anta at vi klarer å skaffe 10 – 15 denne gang også, men INGENTING er garantert før billettene legges ut til salg. De som har sesongkort/STB skribenter får de 10 første billettene til bortekampen, det som blir igjen av billetter vil vi trekke ut av de andre som bestiller, MEN bare de som har vært på kamp med City siste 3 årene, – og da minst en gang per sesong vil komme med i denne trekningen. Beklager dette, – men jeg anbefaler da alle dere andre som er medlemmer til å kjøpe til hjemmekampen. Nåløyet er dessverre så trangt. Det er lettere å få finalebilletter enn billetter til bortekamper som denne. Det håper jeg dere forstår? For de som uansett vil reise så kan trøsten være at i fjor var det mange billetter til salgs ettersom interessen var liten i Barcelona da de ledet 2-0 etter første kampen. da holdt det ¨å vise norsk pass så fikk man kjøpt billett i hjemmeseksjonen- …men vi taper vel ikke 0-2 hjemme denne gang? – Hilsen Tor S

 7. Martin S sier:

  Jeg forstår. Dere gjør en super jobb!

 8. Svein Arild Rud sier:

  Har aldri vært glad i denne cupen, grunnet at jeg mener at kun ligavinnerne skal delta. (Kaller den bare for pengecupen). Det vil si at jeg likte bedre det gamle konseptet med serievinnercupen-cupvinnercupen og uefacupen. Synes det er mekelig at vi hele tiden bli trukket opp mot de samme lagene vært jævla år. Pampene vil vel ha oss ut fortest mulig. Det som er sikkert er at skal vi til finalen i pengecupen, må vi slå et Barca-lag som er litt merkelig sammensatt og av den grunn trolig «bare» vil bli nummer to i Spania. Ikke helt umulig dette, men skulle vi bli slått ut, kan vi «konse» mot ligaspillet og fa-cupen noe som holder i massevis for meg.
  Tipper vi ryker ut og at vi ikke får kjøpe spillere i januar av de samme pampene. Skulle hatt noe jævelig med gjeld, slik at vi kunne kjøpe på kreditt. Kommunistsystem!

 9. Per Arve Stenødegård sier:

  Tror nok mulighetene for å bikke Barca er større enn på lenge , men det forder naturligvis att Pelle tar de rette grepa i henhold til lagoppstilling\struktur i laget .
  Noe sier meg att dette er vårt år i CL og eg synest Pelle har vært bedre på tilnærming til motstander enn i fjor.

 10. Tor Sønsteby sier:

  Hvis våre beste spillere er tilgjengelige i begge kamper har vi et godt nok lag til å vinne, vel, vel.. Yaya T er allerede ute da med karantere i kamp 1….

 11. Lars sier:

  Trur det kan hjelpe godt på at Yaya er ute med karantene! Han har jo ikke vært noe god i CL.

 12. Knut sier:

  ikke så veldig mye med innlegget å gjøre, men hvor er det best å sitte på etihad?

 13. På tide å slå Barca. City er historisk gode, så dette bør være grei skuring.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.