Tre novemberpriser til Agüero

Aguero-PoMSergio Agüero hadde en strålende november måned, og kan nå som han er skadet trøste seg med å ha blitt kåret til bestemann i hele tre ulike novemberkåringer.

Den kanskje minst prestisjetunge av de tre prisene er Manchester Evening News’ kåring av månedens City-spiller for november. Der stemte leserne av avisen fram Citys argentinske stjernespiss som Citys beste spiller i november måned. Litt mer betydningsfull er den offisielle Etihad Player of the Month, som hver måned kårer beste City-spiller. Også der er det fansen som stemmer på hvem de mener har vært best blant City-spillerne. For november fikk Sergio Agüero hele 80 prosent av stemmene, og var dermed en soleklar vinner, foran Joe Hart og Yaya Touré.

Den gjeveste prisen Agüero nå får er likevel den offisielle prisen som Barclays Player of the Month for november, altså beste spiller i hele Premier League i november. Tidligere denne sesongen har prisen gått til følgende spillere: Chelseas Diego Costa i august, Southamptons Graziano Pelle i september og West Hams Diafra Sakho i oktober.

Sergio Agüero har for tida en leddbåndskade i kneet og vil etter alle solemerker være ute av spill til godt over nyttår.

1 svar

  1. Øystein sier:

    Aguero <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.