Også ungguttene er videre

team celebrate goal one with patrickCitys A-lag ble i går kveld klar for sluttspillet i Champions League, men mens seniorspillerne hadde alt å kjempe for i oppgjøret mot Roma, var City EDS’ kamp mot Roma tidligere på dagen bare en ren formalitet. Citys håpefulle har nemlig feid over all motstand i UEFA Youth League denne høsten og er for lengst klare for sluttspillet!

Patrick Vieira har hatt stor suksess med sitt City EDS i ungdomsversjonen av Champions League. Turneringen er ment for spillere under 19 år, så det er dermed ikke alle spillerne som spiller for City EDS i U21 Premier League som har muligheten til å delta, men akkurat det har samtidig gitt noen av U18-spillerne sjansen til å imponere.

Og imponere har City definitvt gjort. Alle de seks kampene i gruppespillet endte med City-seier, som dermed endte opp med det maksimale 18 poeng og en imponerende målforskjell på 22-4.

Bayern München ble slått 4-1 borte og hele 6-0 hjemme, mens CSKA Moskva ble slått 2-0 borte og 4-2 hjemme. Roma ble først slått 2-1 hjemme, før det siste oppgjøret i gruppespillet ble spilt i går kl. 12.00 på dagen, og City avsluttet da høstens Youth League-suksess ved å knuse det italienske laget med 4-0.

I alle de åtte gruppene er City det eneste laget som har greid å vinne alle kampene sine, og som suveren ener i gruppa si, skal City dermed møte et toerlag fra en av de andre gruppene i åttendedelsfinalen. Dette blir enten Olympiacos, Zenit St. Petersburg, Anderlecht, Barcelona, Schalke 04 eller Porto.

Trener for City EDS, Patrick Vieira, var stolt etter kampen mot Roma i går. «Det er fortsatt en lang vei fram (for å vinne turneringen). Å vinne seks av seks kamper gjør meg stolt, og at vi gjorde det ved å spille den måten vi vil spille på gjør meg enda stoltere.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.