Ny cupkamp mot Sheffield Wednesday

Sheffield Wednesday får sjansen til å hevne 0-7-tapet for City på Etihad Stadium i ligacupen tidligere i sesongen. Trekningen til tredje runde i FA-cupen viser nemlig at onsdagslaget igjen skal ta turen til Manchester for å møte City.

Sheffield Wednesday hadde ingen god opplevelse da de tok turen til Etihad Stadium tidligere i høst for å møte City i tredje runde i ligacupen. Det sto riktignok 0-0 til pause, men City scoret hele sju mål i andre omgang og knuste laget fra Championship.

Nå får Sheffield Wednesday en ny sjanse når laget igjen skal møte City i cupkamp, denne gangen i FA-cupens tredje runde. Kampen er i utgangspunktet satt opp lørdag 3. januar, men kan flyttes til søndag 4. januar eller mandag 5. januar, dersom TV-kanalene ønsker dette.

1 svar

  1. Anders Sørfonden på Facebook sier:

    Rart vi ikke trakk Bayern eller CSKA…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.