Dzeko muligens ute i tre uker

JS50213070Bosnias landslagslege Reuf Karaberg sier at Edin Dzeko har en «veldig alvorlig skade» og kan være ute av spill de neste tre ukene.

Dzeko måtte byttes ut etter bare to minutter på banen i lørdagens batalje mot Queens Park Rangers i London, og det som viser seg å være en skade på baksiden av leggen kan nå sette bosnieren ut av spill i tre uker. Det er Bosnias landslagslege Reuf Karaberg som melder dette.

«Det er en veldig alvorlig skade og tidsperspektivet på behandlingen gjør dessverre at det ikke blir noen rask retur på han,» forteller legen. Dermed blir ikke Dzeko å finne på banen søndag når Bosnia møter Israel, og vil muligens også måtte stå over flere kamper for City etter at landslagspausen er over. I så tilfelle vil Sergio Agüero og Stevan Jovetic være de eneste to spissene Manuel Pellegrini har tilgjengelig for spill, og begge har selv slitt mye med skader.

7 svar

 1. jammen bra vi solgte Negredo….

 2. Er jo så og si det vi har gjort. Klausulen i låneavtalen sier at det er obligatorisk at Valencia kjøper Negredo fra City neste sommer for 28 mil euro.

 3. Christer Skjellvik på Facebook sier:

  En veldig alvorlig skade som holder han ute i hele…….. 3 uker?

 4. Tor Sønsteby sier:

  Det er alltid smart å varme opp, skikkelig , ihvertfall når du har en så stor og stiv og muskuløs og lite fleksibel kropp som Dzeko. Om det er Pellegrini eller Dzeko som var skyld i at han ble kastet utpå så hurtig vet jeg ikke, men alle som så QPR kampen så at han kom inn stiv som en pinne, banen var søkkvåt etter regnet som fosset ned, – og første gang Dzeko prøvde et rykk satt skaden og han måtte gå ut igjen. Slike ting pleier å skje i bedriftsfotballen, men ikke på det her nivåret…her gjorde man flere amatørmessige feil spør du meg.

 5. Det måtte komme. La selv merke til Dzeko, normalen er jo at man varmer opp ihverfall 15-20 minutter. Sitter med en følelse at det kommer til å smelle skikkelig i City om en tid, hvor flere vil fyke ut porten.

 6. Ulven13 sier:

  Spent på om Pelle henter opp en unggutt på benken for å fylle på med spissalternativ. Hvilke burde få sjansen nå??
  Synd Guidetti er på utlån nå…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.