Pellegrini fornøyd med innsatsen

website-sergio-in-a-challenge-PA-21412138Manuel Pellegrini innrømmer at City er langt unna å finne igjen toppformen, men mener laget kjempet bra i kveldens uavgjortkamp mot Queens Park Rangers.

«Jeg mener at selv om vi er inne i en dårlig periode viser vi at vi fortsatt kan kjempe, og det manglet ikke på innsatsvilje og energi i dag. Vi spiller ikke bra for tida, men vi hadde likevel nok sjanser til å vinne denne kampen, noe som er oppløftende. Det var det samme som mot West Ham, da vi endte opp med å tape på grunn av at keeperen deres var banens beste.»

«Banen i dag var så liten og rask at jeg tror den passet QPR og måten de spiller på perfekt. Derfor ble vi nødt til å arbeide veldig hardt og kjempe helt fram til kampen var slutt, så sånn sett er jeg fornøyd med innsatsen laget la ned i dag,» kan Pellegrini fortelle klubbens offisielle nettside.

«Vi fortjente kanskje mer enn det vi fikk, men når ting ikke går vår vei, virker det som om hvert skudd motstanderen sender avgårde går inn, mens mange av våre ikke gjør det.»

Noe annet som var positivt i dagens kamp er at Sergio Agüero fortsetter å score mål. «Sergio er en fantastisk spiller, og han spilte veldig bra igjen i dag», mente Pellegrini. «Mot slutten trengte han kanskje støtte fra en spiss til, men Edin ble skadet veldig raskt, og det er sånn ting er for oss for øyeblikket. Han scoret to mål, og kunne hatt to til. Han var en håndfull for QPR-forsvaret hver gang han fikk ballen og det var en strålende oppvisning av ham!»

Pellegrini er ikke bekymret for at Chelsea etter dagens borteseier over Liverpool nå er åtte poeng foran City. «Jeg er ikke bekymret for Chelsea i det hele tatt. De spiller veldig bra, men det er mange kamper igjen, så vi får se om de fortsetter å spille like bra i ukene som kommer. Vi tenker bare på oss selv og håper å finne tilbake til måten vi vanligvis spiller på – det er alt som betyr noe nå.»

12 svar

 1. Ronny Solberg på Facebook sier:

  Åssen kan han være fornøyd med innsatsen. Dårlig pasninger. Dårlig samspill og stor avstand mellom ledda. Eg må si helt personlig er eg skuffa over desse nye signeringene som kom inn i sommer. Fernando er altfor treg. Mangala mangler mye for å være en topp stopper. Og Sagna er det samme uansett.

  • Per Arve Stenødegård sier:

   Alt handler jo om att manageren med sine sportslige hjelpere på treningingsfeltet og ved tavla\taktikkmøtet får til ett spillerermønster både med ball og ved balltap (defensiv struktur) som fungerer bedre enn the next guy, alså de laga en kjemper mot i toppen og kanskje i enda større grad kamper mot lag som kommer med en bedre og bedre spillerplan for hver sesong på hvordan kvele spillet til lag med mye bedre spillere individuelt sett . De såkalte middelhavsfarere. Eg tror kort og godt tiden er inne for Patrick Viera før noen andre plukker ham opp (Arsenal). Han vet hva han holder på med , og ingen MESSES with him

 2. Magne Kristoffersen sier:

  Opp med hodet gutter og jenter, Vi har til nå (mot forrige sesong) tatt to poeng mer hittil denne sesong. I ellevte serierunde i fjor tapte vi borte for Sunderland. I fjor husket jeg Pellegrini savnet litt mer «flaks», i år har vi hittil hatt 10 skudd i treverket. I kamp nr 12 i forrige sesong kom spurs på besøk og vi alle husker vel den kampen og resten av sesongen.
  Alle hakket på Demichelies i fjor før vi på slutten av sesongen så hvilken spiller han var, så gi våre nykommere en mulighet til å innordne seg tempoet i PL de også.
  Skader hadde vi også i fjor på denne tid. Mener å huske at både Kompany – Silv og Aguero haltet hele høstsesongen. Nå kom landskampene beleiligt.
  I forrige sesong såg Arsenal uslåelige ut, dette år Chelsea. Vi får se, sesongen avsluttes i mai så da er det tid til å gjøre opp status

 3. Tor Sønsteby sier:

  Mulig vi hadde tatt færre poeng, men spillet og strukturen var bedre. Dessuten var vi fortsatt med i ligacupen og hadde sjanser i CL.
  Det er på tide å våkne å se virkeligheten i øynene. I år må vi satse på topp 4 og det bør gå fordi de andre lagene vi sloss mot Arsenal. Liverpool og Spurs og Man U og Everton er også blitt dårligere enn i fjor, mens Chelsea har bygget seg opp og spiller fornuftig og er det eneste topplaget i PL for tiden.
  Mye av vår svake høstsesong skyldes Yaya T dårlige holdninger som fotballspiller, i tillegg gjør Pellegrini mange rare valg som i går hvor han tar ut Nasri som svekker oss voldsomt defensivt.
  I fjor hadde vi Negredo som slo til på den her tiden, iår er Dzeko dårlig og nå skadet. Jovetic stases ikke på lenger, Pellegrini setter heller inn Frank Lampard!
  Dessverre må vi stikke fingeren i jorda og innse at flere av de spilerne vi har ikke er interessert i å gi alt.
  Da verste for meg hitil i høst er : Nasri, Clichy, Dzeko, Zabaleta, Fernandinho og Fernando og ikke minst Yaya Toure er svak.
  Faktisk er det 4 menn som har prestert mer enn ventet eller som ventet: Aguero, Silva, Kompany og Milner. 2 av disse er nå skadet, og dessverre tror jeg ikke det er lenge før Aguero tar hamstringen sin og da vil vi være virkelig ille ute.
  Eller så vil det hjelpe om alle City spillerne sammen ønsket å bli bedre…..

 4. John Cato Thorkildsen sier:

  Det er jo nå Pellegrini burde tatt frem spillere fra EDS og latt dem få prøve seg. En førstelagsspiller ville da helt sikkert skjerpet innsatsen sin og prøvd å vinne tilbake plassen sin. Om resultatene ikke hadde kommet med en gang, så hadde nok Pelle fått mer aksept og arbeidsro fra utålmodige og kravstore fans.

  Pasningskvaliteten var temmelig dårlig i gårsdagens kamp og disse tversoverpasningene som nesten alltid skaper farlige situasjoner må bedres. Syns ikke vi ble utspilt av QPR, og vi hadde mange store sjanser til å vinne kampen. Effektiviteten er så som så, vi skaper mye, men virker som vi skal gå ballen i mål.

  Vi har spilt tre kamper siden sist søndag, en hard derby match, en hard CL match der vi var 9 mann en stund og en hard bortekamp i London. Pelle har nesten mønstret samme mannskap de kampene. Godt timet landslagspause for spillerne.

  Et spørsmål: Hvem er den beste hodespilleren av Yaya og Navas? Den ene lukker øynene og hopper så høyt han kan, med bøyd rygg, gjerne bakover og er uredd. Den andre er livredd, lukker også øynene, men er nesten 2m høy og har minst hode i forhold til kropp.

 5. Godt timet landslagspause? Er vel en del av spillerne som skal ut og representere eller? Da får ikke Pelle gjort så mye. Men det som firundrer meg, er at de samme spillerne som var strålende i fjor, med en manager som styrte godt, plutselig sliter så mye nå. Litt merkelig.

  • Per Arve Stenødegård sier:

   Eg mener i motsetning til Tor Sønsteby att serien er opp til flere hakk jevnere og bedre denne sesongen og alle kan i større grad tar poeng fra de bedre lagene. Midt på treet lag tør i mye større grad å stå opp å straffe den daffe def strukturen vår enn de var sist sesong da de fleste laga slapp seg ned på 30 meter med andreforsvarsrekka og på 20 med forsvarsrekka og lot oss styre så mye vi ville med ballen på midtbanen og ett stykke fremove uten att de turte å løfte seg frem å prøve å provosere frem brudd høyere i banen i liten grad Denne sesongen mener iallefall eg att flere lag tør mer og evner mer av «middelhavsfarerne»..

  • John Cato Thorkildsen sier:

   Jepp, godt timet landslagspause. Nye impulser, treffe andre spillere som kanskje har suksess, vekk fra England, treffe familie/venner etc etc.
   Ikke alle reiser ut og skal representere vel? Dzeko, Kompany, Silva er alle skadet. Av de resterende som skal på samling, hvem spiller garantert? Jovetic (som trenger kamper) og Aguero (som allerede er i en god flyt)

 6. Jan Havnen sier:

  1. omgang frem til vi utlignet mot QPR er vel noe av det svakeste jeg har sett av City på lenge. Uforståelig at spillere som er helt ute av form spiller fra start, mens Milner sitter på benken. Han gir i det minste 100%.
  Det ser ut som Pellegrini satser på at ting skal ordne seg selv uten at han gjør noen grep for å få det til. Han gambler meg jobben sin akkurat nå. Kanskje han er lei regnet i England ?

 7. Faktisk helt enig med en del at det Tor skriver! Nesten en innertier!

 8. Jan Tore sier:

  Til sommeren kan vi kvitte oss med Clichy, Nasri og Yaya.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.