Pellegrini gir spillerne skylda

Plzen-v-Manchester-City-Manuel-Pellegrini_3005119City skuffet mange med sitt sjokkerende svake spill mot CSKA Moskva i Champions League. En av dem som var svært skuffet var manager Manuel Pellegrini.

Sjokkerende forsvarsspill og fantasiløst angrepsspill var det som ventet City-fansen som tor turen til Eastlands onsdag kveld for å se Champions League-fotball, i tillegg til en dommer med flere merkelige avgjørelser. Manuel Pellegrini nektet imidlertid å kommentere dommeren etter kampen, og la i stedet skylda for tapet på spillerne sine.

«Det er vanskelig å forstå hvorfor vi spilte så svakt», kunne chileneren fortelle etter kampen. «Vi spilte nettopp en god kamp her mot United. Vi har alle muligheter til å vinne kampen her på hjemmebane og spille slik vi vanligvis gjør, men når du gir bort to enkle mål i første omgang og ikke spiller fotball, blir det vanskelig å vinne.»

«Jeg vil ikke analysere dommerens prestasjoner. Han dømmer kampen og må bestemme seg for om det er røde kort eller ikke, om det er straffespark eller ikke. Det er viktigere for meg å analysere hvorfor vi ikke spiller på den måten vi vanligvis gjør. Vi kan ikke spille på denne måten om vi ønsker å vinne. Alle spillerne som spilte er viktige spillere, så jeg forstår ikke hvorfor de ikke får til å spille i Champions League. Men det er flere ting vi må analysere for å få en forståelse av hvorfor vi spiller så svakt som vi gjør.»

Pellegrini finner liten trøst i at det teoretisk sett fortsatt er mulig for City å gå videre fra gruppespillet. «Det er ingenting positivt å hente fra dette. I Moskva ledet vi med to mål, men spilte uavgjort. I dag forsvarte vi oss ikke, og vi angrep ikke. Hvis det finnes en matematisk sjanse til å kvalifisere deg, er du nødt til å kjempe.»

«Nå skal vi spille mot QPR, og så er det landskamppause, og deretter skal vi prøve å kvalifisere oss til sluttspillet. Det er vanskeligere nå, men fortsatt ikke umulig».

3 svar

  1. Per Arve Stenødegård sier:

    Eg begynner å forstå enkelte ting . Ett lys går opp for meg.

  2. Lars sier:

    Fortell? 🙂

  3. Per Arve Stenødegård sier:

    Bottomline er vel att Pelle virker å famle noe i blinde, og en toppmanager på dette nivået er vel titulert toppmanager nettopp på grunn av å ikke famle i blinde når ting ikke funker , men adressere problemene rimelig kvikt. Noe naturligvis Pelle også kan gjøre, men det gjenstår å se. Eg har faktisk mine tvil , desverre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *