Guidetti likevel på lån til Celtic

John-GuidettiSvenske John Guidetti har gått på lån til Celtic for resten av sesongen.

En overgang som så ut til å falle i vasken på transfer deadline-day var John Guidettis overgang til Celtic på lån resten av sesongen. Årsaken var at ikke alle papirene ble sendt inn det skotske fotballforbundet i tide, altså før midnatt, og med et stengt vindu kunne heller ikke Guidetti gjøre som Jason Denayer gjorde for litt siden – gå fra City til Ronny Deila og Celtic på lån for resten av sesongen 2014/15.

Celtic fikk imidlertid det skotske fotballforbundet til å appellere til FIFA om å godkjenne overgangen, noe FIFA til slutt valgte å gjøre. Etter at overgangen var bekreftet skrev en glad Guidetti selv på Twitter: «Delighted to have finally joined @celticfc on loan … Can’t wait to get started and play in front those fans #TheBhoys»

Guidetti kom til City i 2008, og har siden den gang vært på lån i Brommapojkarna, Burnley, Feyenoord, Stoke og nå altså Celtic.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.