Sesongens første poeng for EDS

web-line-up-MF3B3484Etter det sure tapet for Chelsea i serieåpningen, tok City EDS i kveld sesongens første poeng hjemme mot Sunderland.

Det var sommerlige omgivelser på Ewen Fields i Hyde, der City EDS tok imot Sunderland til hjemmekamp i U21 Premier League Division 1. Etter det sure tapet for Chelsea i serieåpningen ble moralen løftet etter å ha slått Schalke i en treningskamp forrige uke, og Patrick Vieira og hans gutter hadde dermed store forhåpninger om også å ta alle tre poengene i denne kampen.

Og det startet så bra for City som tok ledelsen etter 25 minutter spilt. Sinan Bytiqi var tilrettelegger og Jordy Hiwula var målscorer. Sistnevnte tok med seg ballen forbi siste forsvarer og var iskald alene med keeper. 1-0 til hjemmelaget.

Ledelsen skulle vare fram til like før sidebytte da Sunderland scoret mot spillets gang. Watmore rundet Citys keeper Angus Gunn og kunne dermed plassere ballen i tomt nett og sørge for at lagene var like langt til pause.

Sunderland var langt mer med i andre omgang enn i første, men City kunne også ha scoret da Sinan Bytiqi skjøt mot nærmeste stolpe, men en god redning av Sunderlands keeper forhindret dette. Dermed ebbet kampen ut med 1-1 og poengdeling.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *