Kort Manchester-opphold for Zuculini

Zuculini-valenciaDet var ikke lenge Bruno Zuculini ble værende i City, i alle fall ikke i denne omgang. Et par uker etter å ha skrevet kontrakt med City er argentineren lånt ut til spanske Valencia for hele sesongen 2014/15.

Selv om argentineren var med på Citys pre-season-forberedelser, var det først like før Community Shield at han endelig signerte kontrakt med City. Nå er han imidlertid lånt ut igjen, og blir værende i Valencia ut hele sesongen 2014/15.

Zuculini ble dermed den tredje City-spilleren som ble lånt ut denne tirsdagen. Først ble det bekreftet at Devante Cole er lånt ut til Barnsley, før det ble klart at Adam Drury lånes ut til St. Mirren, også han for hele sesongen 2014/15.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.