David Silva undertegnet for fem nye år!

silva-hartDavid Silva har skrevet under på en ny kontrakt som binder ham til City fram til 2019, altså i fem nye år!

Silva har allerede vært i City i fire år, etter at han kom fra Valencia sommeren 2010. Den gangen var han 24 år. Når den nye kontrakten utløper i 2019 vil han være 33.

«Fra det øyeblikket jeg kom hit for fire år siden har jeg følt at klubben har vært mitt andre hjem», kunne Silva fortelle mcfc.co.uk. «Jeg føler meg tilfredsstilt både på og utenfor banen her, både profesjonelt og privat, så hvorfor skulle jeg ikke ønske å bli her videre og kjempe for å vinne flere troféer med dette fantastiske laget?»

«Vi har oppnådd så mye i løpet av de siste fire årene. Vi har etablert City som en ledende kraft i England, og når jeg nå ser rundt meg i garderoben ser jeg ingen grunn til at vi ikke kan bli et av de førende lagene i verden! Det var en enkel beslutning å forlenge oppholdet mitt her og bruke de beste årene av karrieren min i Manchester City, en klubb som har utrolige supportere og som alltid har støttet meg!».

28 år gamle Silva har så langt vunnet to Premier League-titler, ett FA-cuptrofé og ett ligacuptrofé med City.

4 svar

 1. Arne Solheim sier:

  David Silva- Ingen over. Ingen ved siden. Er og blir nøkkelen i City.

 2. Isak Ali på Facebook sier:

  beste city spilleren David Silva 21

 3. Yngve Deila sier:

  En særdeles viktig kontrakt for oss. Silva er bare uvurderlig.

 4. trond sier:

  Fem nye år med Silva er kanon, når det i tillegg er signert ny stopper og Kompany har signert ny 5årskontrakt blir ting bra:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.