Frank Lampard lånes ut til City

Englands-Frank-Lampard-is-007Manuel Pellegrini har bekreftet at Frank Lampard går på lån fra New York City til Manchester City fram til januar!

Overgangen betegnes som et sjokk for Chelseas supportere, som ikke hadde sett for seg at midtbanespilleren kom til å spille i Premier League igjen, etter at han ble fristilt fra kontrakten med London-klubben og deretter ble snappet opp av nyetablerte New York City.

New York City kommer imidlertid ikke inn i Major League Soccer før i 2015, og det betyr at Lampard må spille fotball et annet sted i mellomtida. Ryktene vil ha det til at han først ble tilbudt å spille for Melbourne City, som også eies av City Football Group, men takket nei, til fordel for de lyseblå i Manchester.

Chelseas supporterklubb i Norge følte lørdag seg sikre på at Lampard aldri ville spilt i City, og at de ville blitt svært sjokkert om noe slikt skulle skje. Søndag kom altså bekreftelsen fra Manuel Pellegrini om at Lampard kommer til Manchester på onsdag og blir i Manchester City fram til januar.

«Som dere vet har Frank signert en kontrakt med New York City og han begynne å arbeide der i januar, ettersom sesongen starter i mars. Fra onsdag av vil han arbeide sammen med vårt lag og bli hos oss fram til det. Han vil være en del av troppen og kjempe om en plass på laget, som de andre. Han vet at vi har et veldig godt lag, og mange spillere i hans posisjon. Han gjør at vi får en spiller ekstra. Vi har mange kamper å spille, spesielt siden vi skal spille i Champions League, så han blir veldig viktig for laget vårt», kunne Pellegrini fortelle.

Det ryktes at Lampard har fått lovnad om at han skal få slippe å spille mot Chelsea når lagene møtes 21. september, og på spørsmål om dette åpnet Pellegrini opp for at dette var en mulighet. «Jeg skal ha en prat med ham om slike ting, men nå er han en Manchester City-spiller, og han vil spille alle de kampene som er nødvendige å spille.»

Etter 13 år i Chelsea trenger Lampard knapt noen nærmere presentasjon. Han er tidenes toppscorer i Chelsea, og har så langt 106 landskamper for England. 36-åringen startet imidlertid karrieren i West Ham, så langt tilbake som i 1995. Nå blir det Manchester City 36-åringen skal spille for de neste seks månedene, før karrieren fortsetter i USA.

4 svar

  1. Per Arve Stenødegård sier:

    Dette såg eg ikke helt komme , for å si det sånn

  2. Tor Sønsteby sier:

    Synd han ikke kan være ut januar,? når Yaya deltar i dette idiotiske Afrika mesterskapet…(Idiotisk fordi det går midt i sesongen i England og gjør at vår spiller mister viktige kmaper)

  3. Ove K. Kjølstad sier:

    Det beste med Silly Season er all gleden vi har med å kunne spekulere…! Siden City med kjøpet av Mangala har brukt opp kjøpskvoten så kan ikke nye kjøp overgå de salgssummene man nå får for Rodwell, Richards, Garcia, Nastasic, Sinclar og eventuelt Guidetti. Dagens forslag er basert på at Demichelis viser seg overflødig i løpet av høsten og slår følge med Lampard til New York i januar. Da kan man for eksempel hente hjem en utlånt Zuculini og det gir rom for å hente hjem en Guidetti i storform som har skutt hull i alle nettene i den nederlandske æresdivisjonen. Nederlenderne vil helt sikker gråte av glede over å bli kvitt en slik skadegjører……

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.