Zuculini bare medisinsk test fra å bli City-spiller

article-0-1A067F1400000578-561_634x468Manchester Evening News skriver at City er i ferd med å hente den argentinske midtbanespilleren Bruno Zuculini fra Racing Club. Overgangssummen for 21-åringen skal visstnok ligge på rundt £1,5 millioner.

Zuculini debuterte i en alder av 17 år for Racing, og har siden den gangen i 2010 fått til sammen 94 kamper for den argentinske toppklubben. Han blir regnet som et av de største talentene i Sør-Amerika, og grunnen til at City får ham så billig er at kontrakten hans er gått ut. Diverse medier kunne allerede i desember i fjor skrive at City hadde blitt enige med Zuculini om å komme til Manchester så snart kontrakten med Racing var gått ut, og i følge Manchester Evening News er han altså nå på vei til Manchester for å gjennomføre den medisinske testen.

Zuculini, som stort sett har hatt rollen som en holdende midtbanespiller, blir dermed Citys fjerde argentiner.

4 svar

  1. Peter Eide Walseth sier:

    Er han ung når han er 21 år og ikke har spilt i Europa? Ser ikke helt at dette skal bli en suksess. Håper jeg tar feil.

  1. 24. juli 2014

    […] via stolpen og i mål. Argentineren har fortsatt ikke blitt bekreftet som offisiell City-spiller (selv om overgangen har vært kjent lenge), men er likevel med til USA og har trent med City-troppen helt siden oppkjøringen til sesongen […]

Legg igjen en kommentar