Seier i sjanserik treningskamp

BnsXhr6CcAApHskCity er i Abu Dhabi, men lot flesteparten av de beste spillerne hvile i kveldens treningskamp mot Al Ain. De nest beste sørget likevel for at City vant 3-0 på Hazza Bin Zayed Stadium, der også Sheikh Mansour var tilstede på tribunen.

Begge lag stilte reservepreget, og Manuel Pellegrini lot sine beste sitte på tribunen og se kampen. Al Ain skal spille cupfinale på søndag, og gjorde et enormt antall bytter i kampen. Allerede etter 20 minutter ble det gjort 7-8 bytter, og det samme skjedde midtveis i andre omgang. Også innimellom dette gjorde laget fra De forente arabiske emirater flere utskiftinger.

Av de som startet serieavslutningen for City på søndag var bare Aleksandar Kolarov og Samir Nasri å finne på banen fra start, mens benken besto av akademispillere.

Første omgang ble en relativt søvndyssende affære med få sjanser, og et City-lag som det var tydelig ikke ofret altfor mye. Vertene burde tatt ledelsen da Al Ains Salem fikk stå helt umarkert foran mål og heade, men traff utenfor. Den andre store sjansen i første omgang var det City som fikk, da Micah Richards etter 34 minutter knallet ballen i nærmeste stolpe.

Mens første omgang var sjansefattig, ble andre omgang det stikk motsatte med to forsvar som hadde store problemer med å organisere seg. Timen var spilt da City tok ledelsen. Samir Nasri spilte gjennom Marcos Lopes med en nydelig utsidepasning, og alene med keeper Lopes ingen feil. 1-0 til City.

Bare få minutter senere burde samme lopes laget 2-0, men valgte av en eller annen grunn å skyte med venstre da han definitivt burde skutt med høyre fra kort hold. Ballen gikk dermed i feil retning – godt utenfor på nesten blank goal.

Etter 70 minutter måtte innbytter Richard Wright, som var kommet inn for Costel Pantilimon, i aksjon. Den gamle ringrevens dobbeltredning da Al Ains angriper kom alene med han sørget for at det fortsatt sto 1-0 til City.

Kvarteret før slutt sørget Stevan Jovetic for 2-0 til City. Jovetic kom alene med keeper og fintet han vekk, men kom ned mot dødlinja der han enda en gang fintet vekk keeper, som var kommet seg opp igjen og kastet seg ned for å ta ballen. Dermed fikk Jovetic kommet seg litt ut på banen igjen, og kunne sende ballen over hodet på en Al Ain-forsvarer. 2-0.

Innbytter Sinan Bytiqi kunne ordnet 3-0 til City, men skuddet gikk like utenfor. Deretter skulle det bli Al Ains tur å komme alene med keeper. Richard Wright hadde ikke mulighet til å nå ballen, men skuddet havnet i lengste stolpe og spratt ut igjen.

Så skulle det til slutt bli 3-0 da innbytter Jordy Hiwula ble felt. Hiwula tok selv straffesparket og sørget for at City vant kampen 3-0. Det gledet nok definitivt Sheikh Mansour, som var tilstede på tribunen, sammen med mange lokale og tilreisende City-fans.

Citys lag: Pantilimon (Wright 46), Boyata, Richards, Nastasic, Clichy (Leigh 79), Kolarov (Bytyqi 73), Rodwell (Huws 46), Garcia, Lopes, Nasri (Hiwula 79), Jovetic

2 svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.