Sesongens fjerde bortetap

City har vært svake på bortebane i Premier League denne sesongen, og det hjalp ikke at motstander i dag var bunnlaget Sunderland. Vertene scoret kampens eneste mål på Stadium of Light og Manuel Pellegrini kunne notere Citys fjerde bortetap så langt denne sesongen.

Savnet av David Silva var merkbart for City, og gjestene fra Manchester var tamme i første omgang. Eneste målsjanse City greide å spille seg til kom etter en drøy halvtime spilt da Agüero headet utenfor på Kolarovs innlegg.

Da hadde imidlertid allerede Sunderland tatt ledelsen. Svakt forsvarsspill av både Richards og Demichelis sørget for at Phil Bardsley kom alene med Costel Pantilimon fra skrått hold. Bardsley satt ballen i det lengste hjørnet, og ble dermed matchvinner for Sunderland, som fikk sin andre seier i Premier League denne sesongen.

City presset imidlertid i andre omgang, og hjemmelaget fikk etter hvert mer enn nok med å holde unna. Det ble likevel ikke så mange kvalifiserte ut av det store overtaket i banespillet. Den største kom fem minutter ut i omgangen da Agüero tok med seg ballen og sprang ned mot dødlinja. Ute i feltet ventet innbytter Jesus Navas, som fra fem meter sendte ballen rett i brystet på en Sunderland-spiller.

Det ble et par nestenmuligheter for City, som da Dzeko headet utenfor på en corner fra Kolarov, men det ville seg ikke for de lyseblå. Det hjalp ikke å vinne 14-0 i cornere og 24-5 i avslutninger – Sunderland scoret kampens eneste mål, og det er det som teller i fotball.

Sunderland kunne dermed juble for sin andre seier i serien, mens City tapte sin fjerde bortekamp på seks forsøk.

7 svar

 1. Jan Havnen sier:

  Kunne vært artig med en statistikk som viser hvor mange avslutninger vi har hatt borte mot Sunderland de siste 4 sesongene uten å lage mål.

  • Per Arve Stenødegård sier:

   Det som hadde vært mer interesant å vist er hvor de som analyserer kampene har hatt hodet hen sammen med den som skal trekke veksler på analysene , nemlig manageren , når de går i samme fella år etter år og faktisk ikke ser ut til å ha ei anna tilnærming overhode .

   Når en har prøvd lenge nok å få opp storlaksen med hendene så vil en etter mine begreper ganske snart innse att en bør skaffe seg en håv . Eller en burde iallefall det .

 2. marine sier:

  Ligger vel i korta at denne kampen går i dass når du ser denne startoppstillinga med Garcia og Kolarov på banen.

 3. Per Arne Rennestraum sier:

  6 poeng opp til ligaleder. Greit i rute. Slår vi Arsenal, kan det bli nyttårsfeiring som ligaleder.

 4. Thomas Lomundal sier:

  Dette var rett og slett en lidelse å se på. Hvorfor må alle gå 5 meter med ballen før de sender ballen videre?

 5. Jan Tore Slinde sier:

  Vanskeleg å sei, men rekner med det er Pelle som seier dei skal spele sånn. Att ikkje City evner å sette enda høgre tempo i starten av kampene er ein gåte for meg. Me klager mykje på dei defensive og spesielt Garcia får slakt. Men ein Garcia som vertfall prøver sjølv om han er treig er bedre enn dei raske tekniske som berre daffer når dei har ball og uten ball. Yaya spesielt, varierer enormt i prestasjonene. Lukter lite gulltakter av dette diverre, men heldigvis så varierer dei andre lag og.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.