Tippetid

Det er for lengst blitt høst og det betyr at det igjen er tid for å delta i supporterklubbens tradisjonsrike tippekonkurranse. Kan du bli en av dem som stikker av med fotballtur til England i premie?

Erlend Grova sto øverst på seierspallen i vår da han som eneste deltaker greide å prikke inn 11 riktige markeringer på kupongen. Nå venter 12 nye City-kamper der en skal tippe riktig utfall av kampen, i tillegg til at en skal tippe hvor mange mål City kommer til å score i løpet av de 12 kampene.

Første kamp på kupongen denne høsten er hjemmekampen mot Norwich lørdag 2. november, og alle kuponger må være levert før den kampen sparkes i gang. Deretter følger både flere Premier League-kamper, i tillegg til noen Champions League-kamper, før kamp 12 avslutter det hele – på Boxing Day, 26. desember, hjemme mot Liverpool.

I tillegg til å kunne vinne fotballturer til England med både fly, hotell og kampbillett inkludert, er en med på å støtte driften av supporterklubben om en er med og tipper. Det er ingen begrensninger på hvor mange rekker hver person leverer, og en trenger heller ikke være medlem for å delta. Inviter gjerne andre til å bli med.

I vår var det svært lav deltakelse i tippekonkurransen, og vi håper så mange som mulig trår til denne gangen og støtter opp om supporterklubben!

Det koster som vanlig 100 kr pr. rekke en leverer, og en må selv sørge for å betale inn disse pengene til følgende kontonummer: 1607.51.55240. Mottaker er: MCFCSC, Bervens Løkke 4, 0254 Oslo. Skriv i kommentarfeltet hva pengene er for.

Etter at konkurransen er i gang vil en som vanlig kunne følge med fra runde til runde her på ManchesterCity.no hvordan en ligger an i konkurransen.

Klikk her for å delta!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.