Barry klar for helgens kamp

Gareth Barry spiller etter alle solemerker helgens kamp mot Liverpool, til tross for at han returnerte fra landslagsfotball for England med en liten kjenning til en lyskestrekk.

Barry har spilt alle kampene for City denne sesongen, og har kun gått glipp av et par minutters spill i kampen mot West Ham da han ble erstattet av Michael Johnson. Nå innser imidlertid Mark Hughes at han trolig blir nødt til å la Barry få en liten pause, men ikke helt ennå.

Gareth kom tilbake fra landslagsspill med en liten kjenning i lysken. Det er viktig at vi klarer å takle dette ettersom det vil komme kamper der vi blir nødt til å la han hvile.

Det er en lang sesong, og Gareth har allerede spilt mye både for oss og England. Heldigvis har vi en stall der vi kan tillates oss å la ham hvile enkelte kamper slik at vi holder ham frisk og rask til nøkkelkamper, sier Hughes.

Legg igjen en kommentar