Ireland utelukker landslagsspill

Stephen Ireland sier han ikke er fristet til å gjøre et landslags-comeback selv om Irland skulle klare å kvalifisere seg til sommerens VM sluttspill i Sør-Afrika.

Ireland har ikke spilt for det irske landslaget siden at han forlot landslagstroppen på kontroversielt vis foran en EM-kvalifiseringskamp mot Tjekkia i 2008.

Ireland fabrikerte en familietragedie for å få reise hjem til sin samboer som hadde mistet et ufødt barn i svangerskapet, noe som relativt raskt ble avslørt av britisk presse med alle presseoppslagene det selvsagt gav.

Men selv to år etter denne hendelsen har Ireland ingen planer om å returnere til internasjonal fotball under den irske landslagssjefen Giovanni Trapattoni.

Jeg vil se play-off kampene, men ingen manager vil klare å få meg til å endre mening nå. Og skulle Irland kvalifisere seg til VM vil jeg aldri si «det kunne vært meg».

De har aldri gjort et skikkelig forsøk på å få meg tilbake. Trapattoni ringte meg i sommer, men det var mer for å dekke seg selv slik at han kunne sitte på pressekonferansene og si «jeg har gjort et forsøk», «jeg har snakke med Stephen» osv.

Legg igjen en kommentar