Robinho blir i City, sier Cook

Nå har også Garry Cook kommet på banen og avvist ryktene om at Robinho kan være på vei til Barcelona.

Tidligere har Mark Hughes gjort det klart at Robinhos framtid ligger i Manchester City, men ryktene i spansk presse om en overgang, eventuelt utlån, til Barcelona nå i januar har bare fortsatt å rulle.

Robinho var i dag med på å åpne de nye treningsfasilitene i Abu Dhabi, før han reiser til Qatar for å møte den brasilianske troppen som skal møte England.

Vi har ingen planer om å ha noen samtaler med Barcelona denne uken (slik spansk presse har hevdet), sier Cook.

Jeg tror det er noen som prøver å skape uro i klubben med alle skriveriene om at han er på vei bort. Jeg vet ikke hvor disse historiene kommer fra, de kommer iallefall ikke fra oss, og har ingen som helst rot i virkligheten. Vi vil ha samtaler med Robinho denne uken, men bare om hvordan vi skal få ham spilleklar igjen så fort som mulig.

Robinho vil ikke spille i torsdagens treningskamp mot De Forente Arabiske Emirater, og Mark Hughes forventer at Brasil frigir ham straks de har fått sett på skaden hans.

Han vil bli undersøkt av det brasilianske støtteapparatet i morgen, deretter forventer jeg at de frigir ham og sender ham tilbake til oss slik at han kan fortsette på opptreningen etter sin ankelskade, sier Hughes.

Man forventer nå at han kan være spilleklar til hjemmekampen mot Hull i slutten av måneden.

Legg igjen en kommentar