Manchester City – Burnley 3-3

City kom tilbake fra 0-2 og snudde til 3-2, men Burnley utliknet på deres eneste skikkelige sjanse i andre omgang tre minutter før slutt, og dermed endte det med vår femte uavgjorte på rad i Premier League.

Kampen åpnet med en stor sjanse for Shaun Wright-Phillips allerede før halvminuttet var spilt, men fra skrått hold gikk avslutningen like over. City fortsatte å dominere banespillet, og så ut til å ha full kontroll, men gjestene fra Burnley ville det annerledes og tok ledelsen mot spillets gang i det 19.minutt. Jolepon Lescott handset innenfor 16-meteren, og Gramham Alexander var sikker fra straffemerket.

Vondt skulle bli til værre i det 32.minutt. Først måtet Shay Given vise sin klasse da han reddet en heading fra Andre Bikey, Gareth Barry så ut til å ha full kontroll på ballen i etterkant, men klarte å rote den vekk og den havnet til slutt hos Chris Eagles som la over til en helt umarkert Steven Fletcher som hadde verdens enkleste jobb med å trille ballen i det tomme målet.

Dette så imidlertid ut til å vekke City-spillerne igjen, og Craig Bellamy var veldig nær en redusering noen minutter senere da han kom seg fri på vår venstreside, men keeper Brian Jensen fikk avverget med en beinparade. To minutter før pause fikk vi imidlertid en velfortjent redusering. Shaun Wright-Phillips avanserte før han sendte i vei et skudd fra 16 meter som gikk via en Burnley-forsvarer og i mål.

Andre omgang startet som forventet med et massivt trykk mot Burnleys mål, og før kvarteret var spilt hadde vi snudd 1-2 til 3-2. Først utliknet Kolo Toure i det 55.minutt. Gareth Barry la et frispark inn foran mål, Joleon Lescott headet videre til Toure som satte ballen i mål fra kort hold.

Og bare tre minutter senere var City i ledelsen for første gang i kampen. Stepehen Ireland fant SWP ute på vær høyreside, SWP la perfekt til Craig Bellamy som sikkert satte ballen i mål fra 14-15 meters hold.

City fortsatte å styre kampen, og både Carlos Tevez og innbytter Martin Petrov fikk store sjanser til å punktere kampen uten å lykkes. I stedet var det bortelaget som utliknet til 3-3 på sin eneste reelle målsjanse i andre omgang. Robbie Blake la inn på bakre stolpe, Steven Fletcher headet på tvers av mål til Kevin McDonald som satte ballen i mål fra kort hold.

Dermed ble det med ett poeng for femte gang på rad. Neste oppgave blir borte mot Liverpool om 14 dager. Neste helg er det landskamper som gjelder.

Legg igjen en kommentar