Før kampen: Birmingham – Manchester City

Kolo Toure, Emmanuel Adebayor, Craig Bellamy og Wayne Bridge er alle ventet å returnere til startoppstillingen etter å ha blitt hvilt i Carling Cup kampen mot Scunthorpe i midtuken.

Bellamy og Bridge var ubenyttede reserver, Toure stod over med en vond ankel, mens Adebayor stod over på grunn av en vond rygg.

Martin Petrov forventes også å bli spilleklar etter at han fikk seg en smell i det ene kneet mot Fulham forrige helg.

Dermed begynner det å se veldig lyst ut på skadefronten for Mark Hughes. De to eneste som fortsatt er ute, Robinho og Nedum Onuoha, er også ventet tilbake igjen i løpet av kort tid.

En City-spiller som definitivt ikke spiller på søndag er Joe Hart. Han er lånt ut til Birmingham hele denne sesongen, og kan ikke spille kampene mot Manchester City. Dermed tar veteranen Maik Taylor plassen mellom stengene.

Ellers har manager Alex McLeish flere spillere ute med skader. Midtbanespilleren Keith Fahey er usikker, mens spillere som Marcus Bent, Giovanny Espinoza, David Murphy og Martin Taylor alle er ute med skader.

Sist vi slo Birmingham på St. Andrews var 20.august 2005 da vi vant 2-1 etter scoringer av Joe Barton og Andy Cole. Men Birmingham har slått oss i tre av de fire siste tilsvarende oppgjør, så forvent en tøff og jevn match der vi forhåpentligvis har det lille ekstra som skal til for å ta med oss hjem alle tre poengene.

Kampen kan du se på Canal+ Sport 2 søndag kl. 17.00

Legg igjen en kommentar