Kompany signerte ny kontrakt

Vincent Kompany har signert på en ny femårs kontrakt med Manchester City.

Dette bør samtidig setter en stopper for de spekulasjoner den siste tiden om at Barcelona skulle være interresert i å hente Kompany til Spania allerede nå i januar.

Jeg har aldri spekulert i annet enn Manchester City, noe denne nye kontrakten bør være et godt bevis på. Men rykter som dette er noe du er nødt til å leve med når du spiller for denne klubben nå. Det gjelder bare og overse alt det rare som blir skrevet. Citys ambisjoner er mine ambisjoner og alt jeg ønsker er å være en av bærebjelkene i et veldig godt lag.

Vi har modnet som lag, og det har vært store forbedringer når det gjelder mentalitet og proffisjonalitet. Det er så mye mer komfertabelt å være del av en tropp der alle spillerne gir alt, sier Kompany.

Legg igjen en kommentar