Før kampen: Wigan – Manchester City

Flere spillere sliter med småskader og er usikre foran søndagens bortekamp mot Wigan.

Værst stilt er det bakover på banen, der spillere som Kolo Toure, Joleon Lescott og Pablo Zabaleta alle er usikre. Mens både Vincent Kompany og Nedum Onuoha fortsatt ikke er klar etter lengre skadefravær.

Kolo Toure fikk seg en smell i ankelen mot Aston Villa for 12 dager siden, og har ikke trent etter det. Joleon Lesocott sliter med en vond legg, mens Pablo Zabaleta har en liten lyskestrekk. Det er fortsatt et håp om at iallefall Lescott og Zabaleta kan rekke kampen, Toure er mer tvilsom.

Framover på banen er det usikkerhet rundt Craig Bellamy og Martin Petrov, mens Robinho fortsatt er en ukes tid unna og bli spilleklar igjen etter sin ankelskade.

Mark Hughes vil se det an så lenge som overhodet mulig før han tar ut det endelige laget. Men skulle både Bellamy og Petrov måtte kaste inn håndkleet, kan det bety debut fra start for unggutten Vladimir Weiss.

Wigans manager, Roberto Martinez, derimot har en skadefri tropp å velge fra.

Manchester City har aldri slått Wigan borte etter at de flyttet til sitt nye DW Stadium. Fire ganger har lagene møttes her i Premier League, tre har endt med Wigan-seier mens en har endt uavgjort. Sist vi slo Wigan borte var for 11 år siden da vi vant 1-0 etter en scoring av Shaun Goater. På tide med en ny seier nå.

Kampen kan du se på Canal+Sport 1 søndag kl.17.00

Legg igjen en kommentar