Ireland klar til å sloss for plassen

Stephen Ireland er fast bestemt på å vinne plassen sin tilbake på vår midtbane, etter at han måtte ta til takke med en plass på benken i bortekampen mot Aston Villa.

Han måtte stå over kampen mot West Ham med et magevirus, og fikk selv føle på kroppen at ingen spillere lengre skal føle seg for trygge på å starte neste kamp.

Men han ønsker den økte kampen om plassene velkommen, og krummer nakken og står på som aldri før for å komme med i Mark Hughes’s neste startoppstilling, sier Ireland.

Det er tøft for alle å komme på laget. Men ser du på klubber som Chelsea og United de siste årene, så er det en dyd av nødvendighet å ha en bred og sterk stall dersom du skal kunne være med å kjempe om de gjeveste titlene.

Jeg har ikke spilt i en 4-4-2 formasjon på flere år, så det er også noe jeg må venne meg til. Forrige sesong spilte vi 4-3-3 og jeg gikk på løp framover i ett sett for å komme mest mulig inn i mostanderens boks og være mest mulig kreativ.

Nå spiller vi mer som et lag, og spiller flott fotball, vinner bortekamper igjen og scorer på dødball-situasjoner, noe vi ikke har gjort på lang tid. Forhåpentligvis vil dette være med på å gjøre meg til en mer komplett spiller, sier Ireland.

City, som har hatt sin beste seriestart på mange år, møter Wigan og Birmingham borte samt Fulham og Burnley hjemme i de fire neste Premier League kampene, og Ireland har stor tro på at vi kan gå seirende ut av alle fire.

Dette er kamper som vi helt klart kan vinne, men problemet vårt er at disse lagene legger seg bakpå når de møter oss og de er vanskelige å bryte ned.

Når vi møter de bedre lagene så blir det som regel mer åpne kamper. Mot Arsenal bølget det fram og tilbake, mens Wolverhampton la seg bakpå og forsvarte seg med alt de hadde. De fire kampene som nå følger er slike vi må vinne dersom vi skal ta mål av oss å vinne tittelen, sier Ireland.

Legg igjen en kommentar