Oppdateringer på skadefronten

Robinho kan være tilbake i slutten av oktober, mens Joleon Lescott, Kolo Toure og Nigel de Jong alle har meldt forfall til de kommende landskampene.

Flere av spillerne pådro seg smeller i kampen mot Aston Villa mandag kveld. Værst gikk det for Pablo Zabaleta som trolig har pådratt seg en lyskestrekk og blir ute minst et par uker. Bittert for argentineren som endelig var tilbake i Maradonas landslagstropp igjen. Pablo har reist til Argentina, men tar trolig ett av de første flyene hjem til Manchester igjen.

Kolo Toure har meldt forfall til Elfenbenskystens kamp mot Malawi på  grunn av en vond ankel. Nigel de Jong som måtte gi seg tidlig i andre omgang mandag, også det med en ankelskade og er uaktuell til Nederlands kamp mot Australia, mens Joleon Lescott har måttet melde forfall til Englands kamper mot Ukraina og Hviterussland på grunn av en leggskade.

Men det er også gode nyheter på skadefronten. Robinho kan være tilbake igjen i slutten av måneden, og håper å rekke hjemmekampen mot Fulham 25.oktober, en måned før først antatt.

Han skadet ankelen på landslagsoppdrag for Brasil i starten av sesongen, men har nå kastet krykkene og er i trening igjen.

Legg igjen en kommentar