Samaras in disguise?

Roque Santa Cruz. Hva gjorde han der ute, egentlig? Jeg har akkurat sett City spille 1-1 mot Villa. Greit nok i en ganske spennende og morsom fotballkamp. Men hva var Rockys bidrag?

Noen på Three Lions i Trondheim, der jeg så kampen, mente Santa var en slags Samaras. Det var egentlig et ganske godt bilde på det jeg så også. Fordi det så ut som Rocky hadde en lett treningsøkt, var litt opptatt av utseendet, jobbet ikke hjem, sto og så på og når han fikk ballen så virket det som det var første gangen han hadde hatt en ball i beina på noen måneder. Så dårlig var det, og assossiasjonene til Samaras var ganske treffende. Men Mark Hughes; det er mulig Santa trenger kamptrening, men jeg beklager å si det: Det må han få på reservelaget. For hvis dette er formen yndlingen din er i akkurat nå, og du likevel lar han spille. Da tråkker du så feil som det er mulig.

I Premier League sesongen 2009/10 skal Manchester City ligge der oppe hele sesongen. Vi har så mange gode fotballspillere nå, og har alle tiders mulighet til å henge med de beste, at vi ikke – som i 1999 – har råd til å la en potensiell målscorer spille seg i form via bestelaget.

Nei, Mark Hughes. Jeg hadde sagt det samme om han hadde scoret seiersmålet.

I går var Ireland benket. Greit nok, etter de siste kampene, der de Jong har vært god. Og det var et godt bytte da Ireland kom inn tidlig i 2. omgang. Jeg håper byttet var planlagt, ikke bare noe Hughes måtte gjøre fordi de Jong var skadet.

Hvis så er tilfelle, så var det feil igjen. For Ireland ga oss pasningene, roen på midten, vi ikke hadde før han kom på. Ireland er langt unna toppformen, men han klarte seg bra og han skapte det avgjørende; utligningen.

Craig Bellamy er fantastisk. Han visste han ikke var førstevalget da sesongen startet. Han har tatt utfordringen, og fortsetter han dette spillet så kan ingen manager i verden sette ham ut av laget. Løpene, skuddene, farten og innsatsen, spiss eller kant. Ingen er bedre akkurat nå.

Igjen ble vi avslørt på defensiv dødball. Hjernedøde Hughes hadde satt Barry, ikke Adebayor, på Dunne. 1-0. Selvsagt. I andre omgang hadde fortsatt ikke Hughes lært. Igjen var det Barrys oppgave å stoppe Villas beste hodespiller. Det holdt på å koste oss poenget.

Tevez var ikke god, men han burde fått fortsette hvis alternativet var Santa Cruz. Og Petrov kunne godt ha fått noen minutter. SWP virker ikke helt i slag.

Nå syns jeg Lescott spilte seg noe opp i 2. omgang, men jeg føler meg fortsatt ikke trygg på han – ennå.

Et poeng var greit. På Villa Park er det helt greit. Villa er en vrien motstander, med masse fart offensivt.

Min spillerbørs fra kampen: Given 6 – Zabaleta 6, Touré 7, Lescott 6, Bridge 8 – SWP 5, Barry 6. de Jong 6 (Ireland 6), Bellamy BB9 – Tevez 6 – Adebayor 7.

Legg igjen en kommentar