Manchester City – Fulham 2-1 eeo

Kolo Toures første mål for City, seks minutter ut i andre ekstraomgang, sendte oss videre til 4.runde i Carling Cup mot et reservespekket Fulham-lag onsdag kveld.

Zoltan Gera sendte gjestene i ledelse ti minutter før pause, før Gareth Barry utliknet syv minutter ut i den andre omgangen.

City gjorde kun en forandring på laget i forhold til United-kampen, Pablo Zabaleta kom inn som høyreback i stedet for Micah Richards. Mens Roy Hodgson stilte med et helt nytt lag i forhold til søndagens oppgjør mot Wolverhampton.

City var som ventet det klart beste laget, men sleit med å skape noe mot et kompakt og godt organisert Fulham-lag. Og det var gjestene fra London som tok ledelsen, mot spillets gang, i det 34.minutt da Zoltan Gera sendte i vei en suser fra rundt 25 meter som føyk inn bak Shay Given i Citys mål.

Men syv minutter ut i den andre omgangen var det klart for utlikning da Gareth Barry headet ballen i mål etter at Fulhams keeper rotet det litt til på en corner.

City fortsatte å dominere spillemessig, og både Barry, Craig Bellamy og Carlos Tevez hadde muligheter til å avgjøre kampen, uten å lykkes. Dermed måtte det ekstraomganger til.

Og etter en målløs første ekstraomgang, var det Kolo Toure som fikk æren av og sende oss videre til 4.runde da han headet en corner fra Martin Petrov kontant i mål.

Trenkningen av 4.runde foretas på lørdag. Her er det 16 lagene som går i hatten:

Manchester City, Manchester United, Scunthorpe, Arsenal, Liverpool, Tottenham, Peterborough, Chelsea, Everton, Aston Villa, Stoke, Barnsley, Blackburn, Bolton, Sunderland og Portsmouth.

Legg igjen en kommentar