Før kampen: Manchester City – Fulham

Grunnet skader og karantener er det ikke ventet store forandringene på Citys lag foran kveldens Carling Cup kamp mot Fulham på City of Manchester Stadium.

Roque Santa Cruz, Michael Johnson og Vincent Kompany er alle snart kampklare, men denne kampen kommer likevel litt for tidlig for de. Nedum Onuoha er ute med en strekkskade, mens Emmanuel Adebayor soner sin andre av totalt tre kampers karantene etter stemplingen av Robin van Persie.

Carlos Tevez var tilbake etter sin kneskade, og spilte hele kampen mot United søndag uten å kjenne noe til skaden. Det er likevel ventet at Mark Hughes vil hvile argentineren slik at han er «fit for fight» til mandagens Premier League oppgjør mot West Ham. Trolig kommer Martin Petrov inn på venstrekanten og Craig Bellamy flyttet inn på topp.

Det er også ventet at unggutten Vladimir Weiss får spilletid, men han starter trolig på benken.

Fulham prioriterer ikke denne cupen ettersom de også er med i EuropaLeague, og det er ventet at manager Roy Hodgson gjør store forandringer på laget i forhold til de som startet i 2-1 tapet for Wolverhampton søndag.

-Manchester City og Fulham har møtt hverandre 52 ganger tilsammen i alle turneringer. City har vunnet 22, Fulham 17, mens 13 har endt med uavgjort.

-De fire siste ligamøtene klubbene i mellom har endt med 2 uavgjorte og 2 seiere til Fulham. Begge de to siste oppgjørene på City of Manchester Stadium har endt med seier til London-klubben.

-Klubbene har kun møtt hverandre ved en anledning i denne cupen. Det var helt tilbake i 1967, den gang vant Fulham 3-2 i 4.runde.

Kampstart er kl. 21.00

Legg igjen en kommentar