RSC snart kampklar

Roque Santa Cruz, som har trent seg sakte med sikkert opp etter sin kneoperasjon før overgangen til City, kan være med i troppen til kampen mot West Ham mandag.

Onsdagens kamp i Carling Cup mot Fulham på City of Manchester Stadium kommer imidlertid litt for tidlig for vår paraguyanske spiss som ennå har tilgode å spille i den lyseblå drakten etter £ 17 millioners overgangen fra Blackburn i juni.

Også Michael Johnson og Vincent Kompany er tilbake i full trening og snart kampklar. Nedum Onuoha derimot er ute med en strekkskade.

Det meldes ikke om noen nye skader etter søndagens batalje på Old Trafford. Carlos Tevez kom seg greit gjennom hele kampen uten å kjenne noe til kneskaden som har holdt ham ute de siste par ukene, mens et par spillere fikk seg noen smeller dog ikke mer enn det man må forvente etter et slikt lokalderby.

Legg igjen en kommentar