Politiet og FA etterforsker Bellamy-slag

Både politiet i Greater Manchester og det engelske fotballforbundet (FA) bekrefter mandag at de etterforsker episoden der Craig Bellamy tilsynelatende slår til en United-supporter etter sluttsignalet på Old Trafford.

Bellamy, som scoret to mål for City i 4-3-nederlaget mot United, havnet i ordkrig med en tilskuer som hadde stormet banen ved kampslutt.

Mark Hughes sa at det var uakseptabelt av tilskueren å storme banen, og tok Bellamy i forsvar.

Politiet bekrefter at verken tilskueren eller Bellamy har levert en formell anmeldelse av episoden, men etterforsker saken som en voldshendelse på eget initiativ.

I forbindelse med etteforskningen vil både Bellamy og tilskueren bli innkalt til avhør.

Ved slutten av derbyet mellom Manchester United og Manchester City på Old Trafford, løp en tilskuer på banen, og ble i etterkant pågrepet av politiet og sikkerhetspersonell ved arenaen, bekrefter en talsmann for politiet i Manchester.

I løpet av denne tiden ble det observert et slag og en hendelse mellom tilskueren og en spiller på Manchester City FC. Ingen formell anmeldelse er levert, men politiet vil likevel fortsette å etterforske saken, heter det i en pressemelding fra politiet.

Politiet i Manchester etterforsker også en annen hendelse i kampen.

Citys innbytter Javier Garrido ble truffet av en mynt kastet fra tribunen. 

Legg igjen en kommentar