Hughes morer seg over Ferguson

Den fyrrige skotten har brukt mye energi på de lyseblå i sesonginnledningen – så mye at fjorårets ordkrig med Liverpool-manager Rafael Benitez er i ferd med å skli ut i glemselen.

Det tolker City-sjef Mark Hughes som et tegn på at de endelig blir tatt på alvor som en fullverdig konkurrent, selv om han innser at media gjør sitt til å fyre oppunder rivaliseringen.

Vi tar det som et kompliment, ettersom City kanskje ikke har påvirket hvordan Manchester United tenker de siste årene. Det har muligens endret seg nå. Jeg er helt sikker på at sir Alex er trøtt og lei av at noen stikker en mikrofon opp i ansiktet hans og spør ham om Man City i stedet for Man United. Det er ikke noe som skjedd de siste årene. Jeg forstår hvorfor han blir irritert, men det er nokså underholdende fra mitt ståsted, poengterer Hughes overfor Sky Sports.

Uansett har han ikke latt seg imponere av et Tevez- og Ronaldo-løst United så langt denne sesongen. Dermed øyner han enda en topp fire-skalp etter at Arsenal ble slått med overbevisende sifre forrige helg.

De har mistet to betydelige spillere siden forrige sesong, og ethvert lag ville latt seg påvirke av noe slikt. Man har ikke råd til å miste slike kvalitetsspillere uten å erstatte dem. Jeg har sett en rekke av kampene deres, og jeg synes ikke de spiller like godt som forrige sesong. Uniteds forestilling mot Tottenham var deres beste, men før det har de vært under pari, understreker Hughes.

Kilde: dagbladet.no

Legg igjen en kommentar