City vil anke

Mark Hughes sier at klubben vil anke deler av fotballforbundets straff etter at Emmanuel Adebayor løp over hele banen for å juble foran Arsenal-fansen i kampen forrige helg. Det skriver BBC i kveld.


 

Adebayor ville feire sitt mål foran Arsenal-supporterne som hadde hånet ham hele kampen. Nå vil klubben anke denne delen av siktelsen mot spissen fra Togo.

Manager Mark Hughes mener at man ikke må ta følelsene vekk fra fotballen.

– Han gikk ikke utenfor banen. Han gikk ned på knærne. Det var en vanlig feiring, sa Hughes, og legger til.

– Det er viktig at man ikke tar bort følelsene. De hører med i fotballen. Det var første gang han (Adebayor) møtte sine tidligere lagkamerater og noen av dem ønsket ikke engang å ta ham i hånda. Det var ingen god opplevelse og gjorde det vanskelig for ham, mener Mark Hughes.

Allerede straffet

Adebayor er allerede straffet med tre kampers karantene etter at han taklet sin tidligere lagkamerat Robin van Persie på en noe voldsom måte. Denne delen av siktelsen blir det ikke klaget på.

City slo Arsenal 4-2 i toppkampen forrige helg, og møter på søndag byrival United til nok et toppoppgjør. Adebayor vil miste kampen mot Manchester United, samt kampen mot Fulham i ligacupen og ligaoppgjøret mot West Ham.

-tv2sporten.

Legg igjen en kommentar