de Jong lover full gass

Nigel de Jong lover alle City-fans at spillerne vil gi alt og litt til for å sikre seg sesongens femte strake Premier League seier på Old Trafford søndag.

Den nederlandske midtbane-terrieren var tilbake i startoppstillingen for første gang denne sesongen da Arsenal gjestet City of Manchester Stadium forrige helg, etter å ha vært innbytter i de tre første kampene.

Vi har full pott etter fire kamper, og ønsker å bedre på den statistikken. Vi er i veldig god form, ingenting har kommet av seg selv. Vi har jobbet knallhardt på treningsfeltet helt siden vi returnerte etter sommerferien.

Hele byen summer, alle snakker om søndagens derby. For tiden er vi laget alle vil slå, så vi er nødt til å gi absolutt alt dersom vi skal få med oss et godt resultat.

Med den formen vi er i tror jeg det vil bli en underholdende kamp. De store forandringene i City betyr at det ikke lengre bare er en stor klubb i Manchester. Vi er snart oppe på siden, og jeg håper byen bare blir blåere og blåere etterhvert, sier de Jong.

Legg igjen en kommentar