Før kampen: Manchester City – Arsenal

Carlos Tevez er ute, mens Robinho må gjennom ytterliggere undersøkelser før man tar en avgjørelse om han spiller eller ikke.

Tevez pådro seg en kneskade under landslagsoppdrag for Argentina, og kan være ute i så lenge som 3 uker. Men man har likevel  fortsatt et lite håp om at han kan rekke neste helgs derby-oppgjør.

Robinho sliter med en vond ankel, og man vil ikke ta en avgjørelse på om han spiller eller ikke før han har gjennomgått grundige undersøkelser.

Ellers ser det meste greit ut etter at mange spillere har vært ute på landslagsoppdrag den siste uken, og det er ventet få forandringer på laget siden sist kamp mot Portsmouth.

Craig Bellamy får nok fornyet tillitt på topp sammen med Emmanuel Adebayor, mens Nigel de Jong kan komme inn på midtbanen dersom Robinho må kaste inn håndkleet. Micah Richards måtte gi seg med en skade i sist kamp, her står Pablo Zabaleta klar til å hoppe inn dersom nødvendig.7

Kolo Toure og Emmanuel Adebayor møter sine gamle lagkamerater for første gang siden sommerens overganger fra London-klubben.

Sannsynlig lagoppstilling: Shay Given, Micah Richards, Kolo Toure, Joleon Lescott, Wayne Bridge, Gareth Barry, Stephen Ireland, Shaun Wright-Phillip, Robinho (Nigel de Jong), Craig Bellamy, Emmanuel Adebayor.

Arsenal har sammen med City hatt en flott innledning på sesongen, men gikk på sitt første serietap i forrige serieomgang da de måtte gi tapt for Manchester United.

De sliter også med noen skade. Andrei Asrhavin skadet seg da han spilte for Russland i midtuken, og er uaktuell til lørdagens kamp. Det samme er Johan Djourou, Samir Nasri og Lukasz Fabuianski, mens Theo Walcott og Tomas Rosicky er på vei tilbake etter skader og kan være med i troppen som reiser til Manchester.

Tilsvarende oppgjør forrige sesong endte med 3-0 seier til Manchester City etter scoringer av Stephen Ireland, Robinho og Daniel Sturridge (straffe).

Kampen kan du se på Canal+Sport 1 lørdag kl. 16.00

Legg igjen en kommentar