Trio på vei tilbake

Roque Santa Cruz, Vincent Kompany og Michael Johnson er alle på full fart tilbake igjen etter lengre tids skadeavbrekk.

RSC har gjennomgått en kneoperasjon, men trener nå for fullt igjen.

Han er desperat etter å få spille kamper, men vi holder ham bevisst litt tilbake. Når han er klar vil han bli en veldig nyttig spiller for oss. Men med de mulighetene vi nå har på topp, kan vi gi ham den tiden han trenger.

Vi tenker langsiktig med ham, og sender vi ham innpå for tidlig, risikerer vi bare å miste ham for ennå lengre perioder. Roque forstår dette, han er litt frustrert, men vet samtidig at alle parter vil tjene på dette i lengden, seir Mark Hughes.

Vincent Kompany slet med en tåskade mot slutten av forrige sesong. Han har også gjennomgått en operasjon, og blir som RSC bevisst holdt litt tilbake slik at skaden får den tiden den trenger for å gro. Han er nå smertefri, og er ventet tilbake om kort tid.

Michael Johnson fikk ødelagt så å si hele forrige sesong av en hofteskade. Men var tilbake til pre-season kampene i Sør-Afrika og spilte en omgang av den første kampen. Men under oppvarmingen til den andre kampen, kjente han antydninger til en muskelskade.

Han har vært på besøk hos en spesialist som hadde gode nyheter, og nå satser man på at han snart kan få spille noen reservelagskamper i som et ledd i å komme i kampform igjen.

Legg igjen en kommentar