Overgangsrykter dagen før dagen

Det er som alltid en masse prat og rykter nå like før transfervinduet stenger for denne gang. Fristen for å signere nye spillere går ut kl. 18.00 norsk tid tirsdag, og det ryktes at flere City-spillere kan være på vei bort fra klubben.

City og Hull skal ha kommet til enighet om en overgangssum for Benjani, men nå i ettermiddag meldes det at overgangen trolig går i vasken på grunn av Benjanis lønnskrav.

Richard Dunne, er som vel de fleste etterhvert har fått med seg, på vei til Aston Villa. Klubbene er enige om en overgangssum på rundt £ 6 million, men fortsatt gjenstår det for Dunne og komme til enighet om sin personlige kontrakt. Det er dog ventet at han skriver under for Birmingham-klubben innen fristens utløp.

Martin Petrov er en annen som kan komme til å forsvinne i løpet av det neste døgnet. Skal vi tro på det som skrives i engelske medier,  så er både Tottenham og Stoke interresert i vår bulgarske venstrekant. Her snakkes det om en overgangssum på £ 5 million.

Se heller ikke bort fra at Tal Ben Haim blir å finne i en ny klubb innen kort tid, enten på en permanent overgang eller en utlånsavtale. Han linkes i dag til Portsmouth.

Dessuten er det ikke usannsynlig at noen av ungguttene blir lånt ut til klubber nedover i divisjonssystemet. Ryan McGivern signerte lørdag en utlånsavtale med Leicester ut januar neste år, og se ikke bort fra at flere følger i hans fottspor.

Når der gjelder spillere inn, er det ingenting som tyder på at vi vil hente flere spillere før tidligst i januar. Men man vet jo aldri.

Legg igjen en kommentar