Så var Lescott endelig klar for City!!

Etter ukesvis med spekulasjoner, og et par avslåtte bud, skrev Joelon Lescott (27) endelig under på en femårs kontrakt med Manchester City tirsdag kveld, og vil trene sammen med sine nye lagkamerater for første gang på onsdag.

Det er ikke oppgitt noen overgangssum, men det spekuleres i at den er på £ 22 million som kan stige til £ 24 million basert på enkelte betingelser.

Mark Hughes er naturlig nok veldig godt fornøyde med endelig å ha sikret seg en spiller han har jaktet på i lang tid.

Jeg er strålende fornøyd med å kunne ønske Joleon velkommen til Manchester City. Han er en engelsk landslagsmann som allerede har vist sine kvaliteter i Premier League gjennom sin tid i Everton.

Gjennom å ha hentet Joleon til klubben føler jeg at vi har sikret oss en forsvarer av absloutt beste kvalitet. Han kan spille i flere ulike posisjoner, og jeg er sikker på at han vil gjøre stor nytte for oss, sier Hughes.

Lescott startet sin karriere i Wolverhampton, der han fikk sin A-lagsdebut allerede som 17-åring i august 2000. Han var med på å spille Wolves opp i Premier League i 2004 da de slo Sheffield United 3-0 i Play-off finalen, men fikk aldri spilt Premier League fotball for klubben etter at han pådro seg en alvorlig kneskade som holdt ham ute hele sesongen.

Men sesongen etter var han tilbake igjen og ble senere solgt til Everton der han fikk sin debut i august 2006.

Joelon har representert Enland på U-18, U-20 og U-21 nivå samt England B før han fikk sin engelske A-landslagsdebut i oktober 2007 da han kom inn som innbytter da England slo Estland 3-0.

Lescott vil bli presenter som City-spiller for media kl. 12 onsdag formiddag.

Legg igjen en kommentar