Lescott utelatt fra Evertons tropp

Mer og mer taler for at Joleon Lescott er på vei bort fra Everton, nå har manager David Moyes utelatt ham fra troppen til torsdagens Europaliga-kvalifisering mot Sigma Olomouc.

Lescott har i langt tid vært koplet til Manchester City, som allerede har fått avslått to bud på den engelske landslagsstopperen, og i forrige uke leverte han en skriftlig transfersøknad som straks ble avslått av klubben.

Moyes har hele tiden sagt at Lescott overhode ikke er til salgs, men etter at han ble utelatt i troppen til torsdagens kamp og samtidig ikke fikk trene sammen med de andre, er det vel mye som tyder på at Lescott har spilt sin siste kamp i Everton-drakten.

Joleons holdninger har ikke vært som de skal være de siste dagene, han har skuffet meg og ikke minst sine lagkamerater, sier Moyes som trass dette siert han fortsatt har tro på at Lescott blir værende i klubben.

Legg igjen en kommentar