Før kampen: Glasgow Rangers – Manchester City

Mark Hughes spisser laget og formen inn mot neste ukes seriestart når City i dag møter Rangers i Skottland.

Mange har prøvd å lese ting ut av resultatene i de første pre-season kampene, men disse stort sett vært ment for å få kamptrening for flest mulig av spillerne. Nå er det i følge Hughes på tide å spisse formen for alvor inn mot neste helgs Premier League åpning mot Blackburn på Ewood Park.

Vi har forstatt noen skader. Carlos Tevez trener fortsatt ikke sammen med resten av troppen, og reiser ikke til Skottland. Gareth Barry (som stod over sist med en liten skade) og Kolo Toure (som måtte gi seg midtveis i andreomgangen mot Barnsley) er klare igjen og vil få spilletid. Det samme gjelder Emmanuel Adebayor som også fikk seg en liten smell mot Barnsley, sier Hughes

Vincent Kompany (tå) og Roque Santa Cruz (kne) er forstatt uaktuelle.

Kampen starter kl. 20.45 norsk tid.

 

Diskuter kampen her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.