Ingen Tevez-debut mot Barnsley

Carlos og Roque blir ikke med i morgendagens kamp mot Barnsley på Oakwell
Den Sør-Amerikanske duoen får ikke sin debut i lørdagens bortekamp mot Championship-laget Barnsley.
Begge to sliter med hver sin skade og i verste fall blir ikke debuten før andre serierunde.
Tevez er kanskje tilbake allerede neste uke, men det vil ta opp til to uker før Santa Cruz er kampklar. Det vil si at det blir knapt med tid før seriestarten mot Blackburn om 15 dager.
Micah Richards får i morgen sin første kamp for sommeren etter å ha vært plaget med svineinfluensa den siste tiden. Richards gleder seg til kamp og er virkelig forberedt til dette. Han har trent mye etter at han kom tilbake og er i toppform, sier manager Mark Hughes. 
Også nyervervelsen Kolo Toure kan få sin debut i City-trøyen i morgen, noe som vil glede hver supporter med lyseblå øyne.
“Vi håper å holde et høyere nivå mot Barnsley enn i de foregående kampene, men vi har fortsatt forskjellige spillere på forskjellig nivå”, sier Hughes.
I uken foran oss venter tre sterke kamper med Barnsley i morgen, Celtic og Rangers neste uke. Dette er kamper laget skal vise nivå før seriestart og Hughes forventer godt spill.
“Vi ønsker at alle mann er klare til kamp før første seriekamp mot Blackburn om to uker, og det er det vi skal jobbe opp mot i disse vennskapskampene”.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.