Elano til Galatasaray

Manchester City bekrefter i dag at Elano har skrevet under for den tyrkiske klubben Galatasaray.

Elano ble hentet til Manchester City fra Shaktar Donetsk av daværende manager Sven-Gøran Eriksson sommeren 2007, og gjorde seg straks bemerket med en rekke gode kamper samt flotte scoringer. Hvem husker vel ikke frispark målet mot Newcastle?.

Men etter at Mark Hughes overtok som manager, har det bare blitt mindre og mindre spilletid for den brasilianske midtbanespilleren.

Det har i lengre tid versert rykter om at han var på vei bort fra Manchester City. Disse ble ytterliggere forsterket da Elano ikke ble med resten av troppen som reiste til Sør-Afrika. I går kveld skrev han altså under på en 4 års kontrakt med den tykiske klubben. Det er ikke oppgitt noen overgangssum, men det nevnes rundt £ 8 million i flere medier, I så tilfelle det samme som City gav for to år siden.

Elano blir dermed stående med 80 kamper og 18 mål for Manchester City.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.